תקציר
המחברת בודקת מה בין אוכל למגדר – מהם המאפיינים של אכילה "גברית" ו"נשית" ובאילו דרכים זוכים גם מוצרי מזון שונים ליחס מגדרי. (מתוך המאמר)
שפה מקורית | עברית |
---|---|
כותר פרסום המארח | מזון למחשבה |
כותר משנה של פרסום המארח | היסטוריה, חברה ותרבות על הצלחת |
עורכים | מאיה גייר, שמעון ריקלין |
מקום הפרסום | בן שמן |
מוציא לאור | מודן הוצאה לאור |
עמודים | 59-74 |
מספר עמודים | 16 |
סטטוס פרסום | פורסם - 2023 |
סדרות פרסומים
שם | ספריית האוניברסיטה המשודרת |
---|---|
מוציא לאור | מודן הוצאה לאור |
IHP publications
- ihp
- בישול
- בשר ומוצריו
- גברים
- הרגלי אכילה
- חומוס (מאכל)
- מגדר
- מזון
- נשים
- תזונה
מזהה דאנאקוד
- דאנאקוד
- 004800038553