Abstract
המחברת בודקת מה בין אוכל למגדר – מהם המאפיינים של אכילה "גברית" ו"נשית" ובאילו דרכים זוכים גם מוצרי מזון שונים ליחס מגדרי. (מתוך המאמר)
| Original language | Hebrew |
|---|---|
| Title of host publication | מזון למחשבה |
| Subtitle of host publication | היסטוריה, חברה ותרבות על הצלחת |
| Editors | מאיה גייר, שמעון ריקלין |
| Place of Publication | בן שמן |
| Publisher | מודן הוצאה לאור |
| Pages | 59-74 |
| Number of pages | 16 |
| State | Published - 2023 |
Publication series
| Name | ספריית האוניברסיטה המשודרת |
|---|---|
| Publisher | מודן הוצאה לאור |
IHP publications
- IHP
- Cooking
- Food
- Food habits
- Meat
- Men
- Nutrition
- Sex
- Women
DanaCode
- DanaCode
- 004800038553