ملخص
המאמר עוסק בהיסטוריה של צריכת החומוס בישראל, ובוחן את האופן שבו הזיהוי של חומוס עם "ערביות" השתנה לאורך התקופות, כתוצאה מאינטראקציה בין תהליכים פוליטיים, חברתיים וקולינריים ובמקביל לשינויים בדפוסי ייצור וצריכה.
اللغة الأصلية | العبريّة |
---|---|
عنوان منشور المضيف | מפגשים |
العنوان الفرعي لمنشور المضيف | היסטוריה ואנתרופולוגיה של המרחב הישראלי-פלסטיני |
المحررون | דפנה הירש |
مكان النشر | ירושלים ותל אביב |
ناشر | מכון ון ליר והוצאת הקיבוץ המאוחד |
الصفحات | 320-354 |
عدد الصفحات | 35 |
رقم المعيار الدولي للكتب (المطبوع) | 9789650208660 |
حالة النشر | نُشِر - 2019 |
IHP publications
- !!ihp
RAMBI publications
- !!rambi
- Food habits -- Israel
- Jewish-Arab relations
- National characteristics, Israeli
- Palestinian Arabs -- Ethnic identity
- Palestinian Arabs -- Food